آموزش دیوار چینی با بلوک لیکا

ساخت وبلاگ

آموزش دیوار چینی با بلوک لیکا

با توجه اینکه شرکت آدا تامین کننده نیروی کار حرفه ای وغیر حرفه ای ،شرکت های ساختمانی می باشد.کلاس های آموزشی گوناگون جهت توان مندی نیروهای خود برگزار می نماید.

نحوه استفاده از بلوکهای لیکا پس از آماده سازی سطح و تراز کار با ریختن یک لایه ملات ماسه و سیمان (حداقل 250 کیلوگرم سیمان در هر متر مکعب ملات) به ضخامت حداکثر 2.5 سانتی متر، در روی سطح کار اولین رگ بلوکها روی ملات قرار داده می شود، سپس با ملات ریزی حداکثر به ضخامت 1.5 سانتی متر، اقدام به چیدن رگ های بعدی می گردد.

1- بلوکها لیکا باید کاملاً تراز چیده شوند، بطوریکه جدار بلوکها کاملاً قائم بوده و درزهای قائم رجهای متوالی، به طور یک رج در میان، در مقابل هم قرار گیرند. بلوک نصب شده، نباید پس از گیرش اولیه ملات، از جای خود حرکت داده شود. استقرار نهایی بلوک، باید در زمانی صورت گیرد که ملات هنوز شل باشد .

2- در ساخت دیوارها سعی شود تا از یک جنس بلوک استفاده شود. استفاده از بلوک لیکا به همراه دیگر مصالح سبب ایجاد ترکهای نامناسب در گچ و خاک می شود. در قسمتهایی که نیاز به قطعات کوچکتر می باشند مانند زیر پنجره ها بهتر است از آجر لیکا استفاده شود. استفاده از آجر معمولی به دلیل تفاوت ضرایب انبساط باعث ناهماهنگی دیوار شده ممکن است سبب ایجاد ترک گردد .

3- در صورت نیاز به قطعاتی که دارای اندازه طول رندی نمی باشند، می توان بلوک لیکا را به راحتی با فرزگرانیت بر و یا تیشه تیز به اندازه قطعه مورد نظر برید. در این حالت به شدت پرت مصالح کاهش می یابد. باید در نظر داشت که از خرد کردن بلوک با پتک و یا وسایلی که با برخورد ضربه باعث ایجاد ترک در جان بلوک می نمایند، اجتناب ورزید.

4- در مورد اجرای کلیه مصالح بنایی، بهتر است پیش از اجرا، بلوکها کمی خیس شوند تا آب ملات را به خود جذب نکرده و به اصطلاح ملات را نسوزاند. بلوکها بهتر است قبل از مصرف نم پاشی شده و بر خلاف بلوک های بتن گازی نیازی به غرقاب شدن ندارند.

5- برای کنترل ابعاد، گوشه ها و تقاطع ها و به طور کلی اجرای صحیح کار، توصیه می شود پس از آماده شدن تراز کف، ابتدا رج اول بدون ملات چیده شده و سپس بر اساس الگوی بدست آمده، دیوارچینی شروع گردد. در دیوارچینی بوسیله بلوک لیکا، از چیدن رج اول با آجر به عنوان استاد کار باید اجتناب ورزید .

6- با توجه به اینکه کلیه مصالح بنایی جهت دیوار چینی به تنهایی عایق رطوبتی نمی باشند، توصیه می گردد از این مصالح بدون اجرای لایه نما جهت اجرای دیوارهای خارجی استفاده نگردد .

7- چیدن صحیح و ایجاد قفل و بست کامل در دیوارها، موجب جلوگیری از نشست های احتمالی در برابر بارهای نقطه ای ( متمرکز ) خواهد شد، بویژه در کنج ها و محل اتصال دیوارهای متقاطع .

8- دیوارچینی باید بصورت یکنواخت در ارتفاع صورت گیرد و نباید اختلاف ارتفاع دیوارچینی در یک قسمت ساختمان نسبت به قسمت های دیگر از یک متر تجاوز نماید. در مورد دیوارهای متقاطع باید به منظور تامین قفل و بست کامل، یک رج در میان از قطعات اتصال یا لا بند، استفاده شود.

وال پست

1- حداکثر طول آزاد دیوار جداکننده نباید از 40 برابر ضخامت دیوار و یا 5 متر (هرکدام که کمتر باشد) تجاوز کند. در صورت تجاوز از این مقدار دیوار باید به وسیله ستونک قائم wall post دیوارها مهار گردند. دو سر این اجزای قائم (که معمولاً قوطی 6*6 انتخاب می شوند) باید به گونه ای مناسب در کف و سقف مهار گردند.

2- حداکثر ارتفاع مجاز دیوارهای جداگر از تراز کف 5/3 متر می باشد. در صورت تجاوز از این حد، باید با تعبیه کلافهای افقی به گونه مناسبی به تقویت دیوار مبادرت نمود.

3- جداگرهایی که در تمام ارتفاع طبقه ادامه دارند، باید کاملاً به زیر پوشش سقف مهار شوند، در این حالت بهتراست دیوار به وسیله شاخکهای عمودی گرفته شده مهار گردند. جهت نچسباندن رج آخر بلوک به سقف و اجرای صحیح دیوار میان قاب بهتر است رج آخر به صورت آجرچین انجام گردد.

4- لبه قائم دیوار جداگر نباید آزاد باشند. لبه جداگر باید به دیوار یا جداگر عمود بر آن یا یک ستونک عمودی، به نحوه مناسب متصل گردد. چنانچه طول دیوار جداگر پشت بند، کمتر از 5/1 متر باشد، لبه آن می تواند آزاد باشد.

5- چهارچوبها باید حتی الامکان همزمان با دیوارچینی نصب شوند و به هنگام ریختن دوغاب در پشت پروفیل چهارچوبهای فلزی، باید با قراردادن وادارهای چوبی، آنها را کاملاً مهار نمود تا دراثر فشار دوغاب ریزی، خم نشده و در جهت طولی تاب بر ندارد. با امتداد شاخک از اجزای قائم قابهای درب و پنجره ها و اتصال آنها به سقف می‌توان از آنها جهت تقویت دیوار و ایجاد یک ستونک استفاده کرد.

توجه: جهت اطلاعات بیشتر از معایب ومزایای (بلوک لیکا )را مطالعه فرمائید.

http://www.adaservice.ir/page.php?menu=83&page=396

نادر آرمیان...
ما را در سایت نادر آرمیان دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : 3naderarmian4 بازدید : 361 تاريخ : سه شنبه 2 خرداد 1396 ساعت: 4:16